Bokning

När du har hittat ditt bed and breakfast (och läst all information för att undvika överraskningar), kan du: 

  • E-posta din bokningsförfrågan direkt till ägarna (på franska eller engelska).
    Du hittar e-postadressen på boendets sida. Du tar själv hand om kontakten med ägarna och sköter hela bokningen på egen hand. 

Boka via oss
Vill du ha hjälp med bokningen, mer information och tips, bistår vi gärna dig med
allt du behöver mot en förmedlingsavgift (se nedan).  

E-posta oss på info@parloriprovence.se. Uppge namn och adress, vilket B&B det gäller, önskade datum, antal vuxna och barn och eventuell ankomsttid - ju mer information du ger oss, desto bättre!

Vi kontaktar ägaren och om det är ledigt preliminärbokas ditt önskemål. Vi e-postar dig sedan alla nödvändiga uppgifter för betalning av förskottet och vår förmedlingstjänst. Du får en bokningsbekräftelse av oss med all information du behöver om boendet, väganvisning och villkor (allt på svenska).
Du får också våra egna, personliga tips om området. Vi meddelar dig givetvis också om ditt önskemål inte går igenom (särskilt under högsäsongen kan det vara fullbelagt).

Kostnad och betalning
Du betalar ditt boende direkt till ägaren, enligt vad som står i beskrivningen för varje boende och i bokningsbekräftelsen. Vi fakturerar dig separat för vår bokningstjänst i samband med att vi skickar alla uppgifter för betalning av handpenningen.

Vi tar 30€ i avgift per person över 12 år som bokningen avser. Yngre deltagare är gratis. Är ni fler än 5 personer som bokar tillsammans får ni 10 % i mängdrabatt. Kunder som återkommer får också 10 % rabatt på bokningstjänsten.
Vår faktura betalas i euro till oss här i Frankrike.

Förskott/deposition
De flesta ägarna kräver förskottsbetalning (se beskrivningen av boendet) och bekräftar bokningen först när förskottet betalats in. Under högsäsong (juli-mitten av september) ska förskottet erläggas inom 24 timmar. Om förskott inte krävs är bokningen giltig omgående. Bankens avgifter betalas av dig, inte av boendet.

Avbokning
Vi hjälper dig att avboka om du inte kan genomföra resan, men du får inte tillbaka bokningsavgiften. Boendets avbokningsregler står i beskrivningen och i e-postbekräftelsen.

Ansvar
När du kontaktar oss för att boka ditt boende, tar Pärlor i Provence hand om kontakten med ägarna, gör bokningen och bistår dig med all nödvändig information på svenska - men vi ansvarar inte för boendet. Det är ägaren som ansvarar för och tar betalt för boendet.

frågor om din bokning?

Du når oss på info@parloriprovence.se
eller +33 6 33 82 64 30 (vardagar kl. 9–16). Om vi inte kan svara, lämna ett meddelade så ringer vi tillbaka så fort vi kan.

Hittar du inte vad du söker?

Kontakta oss med dina önskemål och ge oss lite tid att finkamma våra kontakter. Vi återkommer så fort som möjligt med förslag på B&B som vi tror passar dig. Vi tar 30€ för tjänsten, men drar av summan om du sedan bokar via oss.