Matsalen och loungen

Château L'Arnaude
- Lorgues

NYTT! Ett avkopplande paradis för vinälskare! Här finns en charmig bastide från 1700-talet för upp till 16 personer.

Château L'Arnaude ligger på 30 hektar stora marker med välskötta vinfält, en vinkällare och en charmig, renoverad provensalsk lantgård ("bastide") från 1700-talet med en huvudbyggnad för 12 personer och en separat lägenhet för
4 personer.
Lägenheten nås från huvudbyggnaden men har även egen ingång. Båda dessa boenden är smakfullt renoverade med bevarade originaldetaljer och vacker inredning med typiskt provensalska möbler och textilier. 

I den rymliga huvudbyggnaden finns en vacker matsal med plats för 16 personer och en öppen spis. Det stora öppna köket är fullt utrustat med gasspis, dubbla kylskåp/frys, ugn, mikrovågsugn diskmaskin och kaffemaskin. Från köket kommer man ut till trädgården på baksidan, som är möblerad med matbord, sittplatser och grillutrustning. Bredvid köket ligger ett stort vardagsrum med bekväma soffor, TV (franska kanaler), böcker och musikutrustning.

Här ligger också 2 sovrum med dubbelsängar och eget badrum. En trappa upp ligger 4 andra sovrum, även de med eget badrum. Från sovrummen har man vacker utsikt över vinfälten.

I den anslutande lägenheten finns ett öppet kök med matplats och utgång till uteplatsen. Det finns också en vardagsrumsdel med TV och ett lekrum med biljardbord och musikanläggning. De två sovrummen nås via en trappa. Sovrummen har ingen dörr, varför lägenheten lämpar sig bäst för en familj med 2 barn.

Vid den uppvärma poolen (2 minuters promenad bort) finns en solterass och ett välutrustat, lyxigt poolhouse där du kan njuta av en aperitif eller laga egen lunch och middag (värdparet tillhandahåller allt du behöver). 

Ägarna Pierre-Olivier och Laurence hjälper dig med allt du kan tänkas behöva för att din vistelse ska bli så lyckad som möjligt. De kan beställa måltider från sina cateringpartners och rekommendera de bästa restaurangerna i närheten, erbjuda initierade vinprovningar och vandringar bland vinfälten och tipsa dig om alla evenemang som hålls i närheten.

På vindomänen finns även 1 nybyggt, fristående mindre hus för självhushåll (gîte) med en härlig 25 m² stor terrass i sydläge. Här finns ett fullt utrustat kök, badrum, TV och en bäddsoffa (för 2 mindre barn) i vardagsrumsdelen.

För aktiva och mer äventyrslystna gäster driver familjen dessutom en klätterpark med banor av olika svårighetsgrad (från 4 år) i pinjeskogen alldeles intill domänen. Perfekt för den som vill varva solbad vid poolen med lite sportaktivitet! 

WiFi, privat parkering, sängkläder och handdukar ingår i rumspriserna.

PRISER & VILLKOR

I alla bokningar via oss ingår en vinprovning av Château L'Arnaudes viner vid ankomsten.

Huvudbygnaden går att hyra för 13-16 personer eller för upp till 12 personer utan den anslutande lägenheten. Ankomst- och avresedag är lördagar.
Se priser nedan.

 

Charmig, renoverad 1700-talshus med plats för upp
till 16 personer, privat pool med poolhouse o
ch fullt utrustat kök.

Hela bastiden är rökfri och har fantastisk utsikt över vinfälten, trädgården och de 200 år gamla platanerna utanför.
 
Pris för 16 personer:
17 mars - 2 juni

3 000 €
2 juni - 30 juni 3 950 €
30 jun - 14 juli 5 800 €
14 juli - 18 aug 6 200 €
18 aug - 1 sept 5 800 €
1 sept - 29 sept 3 950 €
29 sept - 29 dec 3 000 € 

Pris för 12 personer:
17 mars - 2 juni


2 100 €
2 juni - 30 juni 2 500 €
30 jun - 14 juli 3 600 €
14 juli - 18 aug 3 800 €
18 aug - 1 sept 3 600 €
1 sept - 29 sept 2 500 €
29 sept - 29 dec 2 100 €

 
Avgift för slutstädning och turistskatt (1 € per person och natt) tillkommer.

Gîte för självhushåll

Fristående 35 m² stort, nybyggt hus med utrustat kök, stor solterrass, badrum och vardagsrum. Dubbelsäng och bäddsoffa med plats för 2 barn. Sänglinne ingår.

Huset hyrs i första hand ut för längre tid. Kontakta ägarna eller oss för mer information.

Förskottsbetalning och deposition:
Du bokar genom att erlägga 50 % i handpenning via banköverföring eller kreditkort. Handpenningen återbetalas inte vid avbokning. Vid utebliven ankomst debiteras hela beloppet för vistelsen
Slutbetalning erläggs vid ankomsten i kontanter eller med kredikort.
Värdparet Laurence och Pierre-Olivier

Till oss kommer man för att njuta av livets goda i en idyllisk oas av lugn och avkoppling i oerhört vackra omgivningar. Vinfälten, vinkällaren och den härliga poolen med sitt exkIusiva poolhouse står till ditt förfogande under hela vistelsen. Välkomen!
Hälsningar, Laurence och Pierre-Olivier