Nöjda kunder

Pärlor i Provence har hjälpt många nöjda kunder att få en härlig semester med bra boende på ett B&B på Rivieran eller i en medeltidsby i Provence.
Här följer några kommentarer.


Hej, mycket nöjd med servicen, inte minst en svensk kontakt på plats med snabb service! Reseguiden var bra och jag är helt igenom nöjd.

Hej Janica!
Vi är minst sagt mycket nöjda med din service. Du har varit ytterst hjälpsam och vänlig. Vi fick all information vi behövde och den var helt korrekt. Boendet Château L'Arnaude motsvarade vår förväntan och lite till! Vi kan bara tacka dig. Vi kommer att rekommendera dig till alla som frågar om en ypperlig service.

Vi hade en väldigt trevlig och bra vistelse i Provence. Mycket vackert och skönt. Jeanne och Guy på La Maison de Rocbaron var fantastiska som värdpar, oerhört hjälpsamma och vänliga. Frukostarna och de två middagarna vi var med på hos dem var några av resans höjdpunkter. All information vi fick av dig om boendet och orten stämde. Tipsen i reseguiden var toppen. 

Tack, vi hade det jättebra!!!

Vi var mycket nöjda med din hjälp. Snabbt och smidigt.

Omgivningen är helt fantastisk och snygg inredning. L'Arnaude ägdes för några år sedan av en svensk. Bra pool med poolhus, äventyrsbana och möjlighet till motion. Goda viner.

Tack för hjälpen med bokning och reseguide!

Ja, vi är mycket nöjda med vår vistelse på B&B Chateu Bastide Montagne. Helt underbar miljö både inomhus o utomhus! Fint gammalt hus, trevligt o fräsch inredning, mysig pool och trädgård och en underbar utsikt över vinodlingarna! Togs emot av en mycket trevlig och serviceinriktad värdfamilj som serverade god frukost och middag de dagar vi var där. Vi har många fina minnen från stället och återkommer gärna! 

Vi har haft en fantastisk tid nere i Provence och njutit av den härliga miljön och inte minst det varma, sköna vädret. Vi är mycket nöjda med servicen från dig när det gäller allt från bokning, bekräftelse och info inför resan.

Maison du Rocbaron är ett riktigt toppenställe med kvalitet rakt igenom. Den fantastiska miljön, det trevliga värdparet och framförallt de otroligt välsmakande frukostarna och middagarna (bästa maten under vår vistelse!). Ja, där finns absolut inget mer att önska, kan varmt rekommendera det till andra gäster!

Tack för all hjälp och alla råd och tips vi fick av dig! Allt stämde på pricken och vi fick en fantastisk semester med oförglömliga upplevelser!

Vi är mycket nöjda med vår vistelse! Hög standard och service på boendet. Passade bra till vår åldersgrupp eftersom de andra gästerna som kom och reste var i vår ålder. Så det blev trevliga kvällar på stället de dagar som vi åt där och fantastisk god mat o dryck.

Vi var lite malliga över att vi hittat något annorlunda och är jättenöjda med allting – både med din hjälp och boendet vi valde !

Tack för snabb och bra förmedling av allt!

Tack för din omsorg om oss!

Tack för de fina guiderna, de kommer vara till stor hjälp för oss.

Tack för ditt snabba och mycket uttömmande svar. Bara det gör att vi känner att vi fått en bra start på vårt besök! När jag läste upp texten för min fru sa hon spontant efter varje nytt alternativ - ”ja det tar vi”…

Vi var oerhört nöjda med ditt förslag. Vilket härligt boende, så vackert och så trevligt bemötande. Huset och omgivningarna med alla hibiskusar, nerium, hortensior och andra växter förtrollade oss. Vi fick bra information i resebeskrivningen. Tack för detta!

Hej! Vi är väldigt nöjda med vår vistelse i Provence. Boendena var fina, rent o snyggt, och ett av dem var utöver det vanliga. Mycket trevliga värdar på bägge ställena som tog hand om oss på ett utmärkt sätt. Vi är också nöjda med dina rekommendationer på sevärdheter och att du hjälpte oss med kommunikation med dem.

Tack för all hjälp med bokningen, bra service!

kontakt

För mer information,
e-posta info@parloriprovence.se
eller ring + 33 6 33 82 64 30 (vardagar kl. 9–16).
Om vi inte kan svara, lämna ett meddelade så ringer vi tillbaka
så fort vi kan.

ADERESS

Pärlor i Provence
Avenue de Pioule
83 340 Le Luc en Provence
France