Om oss

Vi som driver Pärlor i Provence heter Janica och David Lundholm. Vi bor sedan mer än 10 år i Le Luc i departementet Le Var i Sydfrankrike, och jobbar som frilansöversättare och skribenter, främst inom turism. Vår son Simon går i byns collège och ägnar all sin fritid åt sin favoritsport tennis.

Vår passion för resor och andra kulturer har lett oss över hela världen genom åren.
Men det är få platser som slår Provence med sina tidlösa byar, livliga kustorter och det härliga klimatet. Vi reser ofta runt i regionen och älskar att utforska allt från små skidorter i det övre Provence till mysiga, familjära bed and breakfast i undangömda småbyar bakom Rivieran. Med Pärlor i Provence vill vi ge svenskar och andra skandinaver möjligheten att upptäcka regionen med hjälp av de passionerade ägarna till våra handplockade bed & breakfast.

Vår son Simon gillar också att resa runt i Provence, men går helst på fotbollsmatch på Velodrome i Marseille eller åker skidor i Alpes du Sud.

kontakt

E-posta info@parloriprovence.se
eller ring + 33 6 33 82 64 30
(kl. 9–16).
Om vi inte kan svara, lämna ett meddelade så ringer vi tillbaka så fort vi kan.

ADERESS

Pärlor i Provence
Avenue de Pioule
83 340 Le Luc en Provence
France

nöjda kunder

Pärlor i Provence har hjälpt många nöjda kunder att få en härlig semester på Rivieran eller bland medeltidsbyarna i Sydfrankrike. Här följer några av deras kommentarer!

Tack för all hjälp och alla råd och tips vi fick av dig! Allt stämde på pricken och vi fick en fantastisk semester med oförglömliga upplevelser!

Hej, mycket nöjd med servicen, inte minst en svensk kontakt på plats med snabb service! Reseguiden var bra och jag är helt igenom nöjd.

Läs mer >>