Utanför två av dubbelrummen i huvudbyggnaden.

Bastide Selva
- La Garde Freinet

Vår exklusiva pärla B&B Bastide Selva ligger inbäddad i Maures-massivet, knappt en halvtimme med bil från St Tropez och välmående mindre kustorter som Grimaud, Cogolin, Gassin och Ramatuelle. Här bor du på gångavstånd från den autentiska gamla byn La Garde Freinet med sina små gränder och ett stort urval av restauranger, caféer och barer.

Detta bed & breakfast andas diskret charm i en typisk provensalsk historisk byggnad som vetter mot en stor terrass med utsikt över de böljande gröna kullarna och Medelhavet i fjärran. På terrassen finns bekväma solstolar och en stor uppvärmd infinitypool. Här finns också ett sommarkök med grill och matplatser under tak samt ett kylskåp där du kan ställa in egna drycker och godsaker.

I Bastide Selvas huvudbyggnad ligger 3 vackra dubbelrum samt en lägenhet (gîte) för 4 personer med utrustat kök.
I ett separat hus på en sluttning i den övre delen av den stora parkliknande trädgården ligger ytterligare 2 dubbelrum. Alla rum är individuellt inredda och har egen ingång och en egen möblerad uteplats. De har också ett vackert badrum med toalett, en platt-TV med både franska och engelska kanaler samt WiFi. Fläktar är tillgängliga i alla rum.

Från rummen och lägenheten i huvudbyggnaden kommer du direkt ut på den stora terrassen, medan rummen i det separata huset har en gemensam uteplats med utsikt äver den stora tomten.

WiFi, sängkläder, handdukar och städning ingår. Du serveras också en stor kontintal frukost med nybakat bröd från byns bageri, hemlagad sylt, honung från Verdon-regionen, juice, varma drycker och kokta ägg om du så önskar. Frukosten serveras mellan kl. 8 och halv 11 och ingår i priset för rummen, men inte för lägenheten.

Värdinnan Valérie serverar tables d'hôtes 2 gånger i veckan (söndagar och onsdagar, efter bokning 1 dag i förväg). Hennes menyer influeras av smaker från hemstaden Lyon, Frankrikes kulinariska centrum, och av specialiteter från Saint Tropez, där hon bodde i 20 år innan hon slog sig ner i La Garde Freinet.

Valérie pratar engelska och lite tyska. Hon tipsar gärna om sevärdheter och evenemang i området

PRISER & VILLKOR

Bastide Selva erbjuder tables d'hôtes med allt från klassiska franska till mer exotiska middagsrätter varje söndag och onsdag under högsäsong (efter förbokning dagen innan).

Lågsäsong: 1 januari - 25 mars 
Högsäsong: 26 mars - 15 oktober  

Rum Hibiscus:
Dubbelrum i huvudbyggnaden med direkt tillgång till den stora terassen med solstolar i sydläge, infiinitypoolen och sommarköket. Rummet är vackert inrett i röda toner och har fantastisk utsikt över kullarna och Medelhavet i fjärran. Badrummet har ett inbyggt badkar med duschvägg. Det finns en fläkt i rummet. Pris per natt inkl. stor frukost.
Lågsäsong: 140 €
Högsäsong: 170 €

Rum Jasmin:
Dubbelrum i huvudbyggnaden med direkt tillgång till den stora terassen med solstolar, infinitypool och sommarkök. Inredningen går i gräddtoner och grönt. I badrummet finns ett vackert gammaldags badkar med lejontassar. Det finns en fläkt. Pris per natt inkl. stor kontinental frukost.
Lågsäsong: 120 €
Högsäsong: 150 €

Rum Glycine:
Dubbelrum i huvudbyggnaden med direkt tillgång till en uteplats i skuggan av olivträd och till den stora terassen med solstolar, infinitypool och sommarkök. Inredningen går i taupe (mullvadsfärg) och i badrummet finns ett inbyggt badkar. Det finns en fläkt. Pris per natt inkl. stor kontinental frukost.
Lågsäsong: 120 €
Högsäsong: 150 €

Rum Figier:
Dubbelrum i ett separat hus i den övre delen av den stora tomten. Här bor man mer avskilt från andra gäster och en minuts promenad från poolen och huvuvdbyggnaden. Rummet är inrett i rosa och lila toner och har en uteplats under tak vid ett gammalt platanträd. Badrummet har en duschhörna. Det finns en fläkt. Pris per natt inkl. stor kontinental frukost, som serveras vid huvudbyggnaden.
Lågsäsong: 110 €
Högsäsong: 140 €

Rum Mûrier:
Dubbelrum i ett separat hus i den övre delen av den stora tomten. Här bor man mer avskilt från andra gäster och en minuts promenad från poolen och huvuvdbyggnaden. Rummet är inrett i grå och blå toner och har en uteplats under tak vid ett gammalt platanträd. Badrummet har en duschhörna. Det finns en fläkt. Pris per natt inkl. stor kontinental frukost, som serveras vid huvudbyggnaden.
Lågsäsong: 110 €
Högsäsong: 140 €

Gîte de l'Olivier (för 4 personer):
Vacker lägenhet med ett vardagsrum med bäddsoffa för 2 personer, ett öppet välutrustat kök, ett dubbelrum inrett i varma färger och ett badrum med inbyggt badkar.
Här får du också en egen möblerad uteplats med skugga från ett stort olivträd och tillgång direkt till den stora trädgården och terrassen med poolen. Hyrs ut per helg eller vecka under lågsäsong och per vecka under högsäsong. Frukost ingår inte.
Lågsäsong: 1 000 €/vecka (sön-sön) eller 400 €/helg
Högsäsong: 1 400 €/vecka (sön-sön)

Förskottsbetalning och deposition:
Du bokar genom att betala 30 % i handpenning via banköverföring inom 3 dagar. Vid bokning av 7 eller fler nätter är handpenningen 50 %. Handpenningen återbetalas inte vid avbokning. Vid tidigarelagd avresa debiteras 100 % av totalbeloppet. Slutbetalning görs på plats i kontanter eller via banköverföring. Det går inte att betala med kreditkort.

Övriga villkor och husregler:
Poolen är tillgänglig kl. 9 - 19 och barn som vistas i eller nära poolen måste vara i sällskap med en vuxen. Ankomst sker kl. 16 - 21 och avresa före kl. 11. Hela boendet är rökfritt. Av respekt för andra gäster avråds gäster från att använda mobiltelefon i allmänna utrymmen som salong och matsal.
Värdparet Valentina och Steve

"La Bastide Selva är en vacker, ståtlig provensalsk bastide med en stor parkliknande trädgård och ett fantastiskt läge bland Maures-massivets böljande kullar. Du har utsikt ända bort till Medelhavet och fyren cap Camarats blinkande ljus när mörkret har fallit. Havet och sandstränderna ligger bara en halvtimme bort med bil.
Jag ser fram emot att välkomna dig på La Bastide Selva! Jag kommer att göra allt för att du ska få en oförglömlig, bekväm och avkopplande semester i dessa fantastiska omgivningar. Välkommen!" /
Valérie