B&B Les Amandiers
- Saint Paul de Vence

Vår provensalska pärla Le Mas des Amandiers ligger inbäddad i lummig grönska, knappt 2 km från den berömda konstnärsbyn Saint Paul de Vence. Detta bed and breakfast drivs sedan bara något år av nyzeeländskan Wendy - inga språksvårigheter för den som bara pratar engelska, med andra ord.

Här finns en stor pool, terrass med solstolar och en vacker trädgård. Läget är fantastiskt, lugnt och med otroligt vacker utsikt mot de gamla medeltidsmurarna runt byn uppe på höjden.

Wendy är passionerat intresserad av området och en veritabel uppslagsbok om det mesta kring Saint Paul de Vence och omgivningarna. Hon hjälper gärna till med att ordna utflykter och aktiviteter anpassade efter era önskemål.

Les Amandiers har 2 stora och ljusa dubbelrum och 2 studior med utrustat pentry. Alla har luftkonditionering, individuell, typisk provensalsk inredning, eget badrum och egen möblerad uteplats - som gjord för härlig avkoppling med en kopp kaffe eller ett glas rosé. Den vackra infinitypoolen
(ej uppvärmd) är tillgänglig från mars till oktober.

PRISER & VILLKOR

Lågsäsong:
11 nov - 19 december, 6 jan - 27 mars, 11 nov - 19 dec
Mellansäsong:
20 dec - 5 jan, 28 mars - 13 juni, 15 sept - 10 nov,
20 dec - 07 jan.
Högsäsong:
14 juni - 15 sept

Priserna gäller per rum och natt för 2 personer. I priserna ingår kontinental frukost som serveras i frukostrummet och gratis Wi-Fi. Lakan, handdukar och städning ingår också.

Rum L'Olivier: Ett 15 m² stort, vackert inrett rum med egen dusch och toalett, 2 mindre dubbelsängar (140x200), 1 enkelsäng och egen möblerad terass. Rummet är idealiskt för 3 personer.
Lågsäsong: 80€
Mellansäsong: 95€
Högsäsong: 110€

Rum Le Noisettier: Ett 15 m² stort, vackert inrett rum med egen dusch och toalett, en dubbelsäng (160x200) och en bäddsoffa (120x190).
Lågsäsong: 80€
Mellansäsong: 95€
Högsäsong: 110€

Studio L'Amandier: Vacker 23 m² stor studio med pentry för egen matlagning, 1 dubbelsäng och 1 bäddsoffa för 2 personer. Uteplatsen ligger alldeles bredvid poolen.
Lågsäsong: 90€
Mellansäsong: 110€
Högsäsong: 130€

Studio L'Abricotier: En 33 m² stor studio helt utrustad för självhushåll. Här finns en dubbesäng (160x200) och en bäddsoffa (140x190). L’Abricotier ligger i bortre änden av huset, lite för sig själv, och är idealiskt för en familj på 4/5 personner. Du kan få en babysäng på begäran. Det finns en utrustad köksdel med matbord och stolar. Du kan också äta utomhus på den möblerade terassen som vetter mot trädgården.
Lågsäsong: 110€
Mellansäsong: 125€
Högsäsong: 140€

Förskottsbetalning, handpenning och avbokning:
Du bokar genom att betala 30 % (eller minst kostnaden för 1 natt) i förskottsbetalning via banköverföring. Summan återbetalas inte vid avbokning senare än 10 dagar före ankomst. Hela kostnaden för vistelsen krävs vid avbokning 1 dygn före ankomst.
Slutbetalning erläggs i kontanter vid ankomsten (ej kreditkort). Vid ev. tidigarelagd avresa sker ingen återbetalning.

Övriga villkor:
Extra gäster (vuxen) kostar 25 € per natt. Barn 5-16 år debiteras 18 € per natt och barn under 5 år är gratis. Under juli och augusti accepteras bara bokningar om minst 3 nätter. Ankomst är kl. 17.00-20.00, och avresa före kl. 11.00.
Små hundar är välkomna mot en kostnad på 5€ per dag.
Med hjälp av ortsbor som bott här sedan flera generationer har jag kunnat forska i vår villas och kvarterets historia. För inte så länge sedan odlades rosor och fleur d'oranger här till parfymerierna i Grasse. I kvarteret odlades också kronärtskocka, oliver, tomater, mandel - alla dessa frukt och grönsaker som är så typiska i det provensalska köket. Det är den atmosfären jag har velat bevara i vår stora trädgård och som jag vill förmedla till mina gäster. Att många gäster återkommer år efter år tar jag som ett tecken på att jag är på rätt väg! Välkomna ni också!
/ Wendy